Openingstijden vandaag:
Gesloten
Snel Bestellen via:
0546 - 86 47 09
Openingstijden vandaag:
Gesloten
Snel Bestellen via:
0546 - 86 47 09

NIEUWE HARING 2019

Het aftellen is begonnen!

Vanaf woensdag 12 juni zijn ze er weer de Hollandse nieuwe haring. Ook dit jaar maken we er weer een feestelijke dag van, we hangen de slingers weer op en zetten de korenwijn voor u koud!
Zin in uw eigen haring party? Vraag gerust naar de mogelijkheden, kom eens langs of bel 0546-864709.

Vistaria Schaap heeft lekkerste haring van Overijssel

'trots op resultaat tijdens nationale haringtest'

 

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Utrecht  is bekend gemaakt dat wij provinciewinnaar zijn geworden van de Nationale Haringtest 2018. Met deze nummer 1 positie mogen wij stellen dat we de ‘lekkerste haring van Overijssel' hebben. Een uitgebreid consumentenonderzoek, door een onafhankelijk en gecertificeerd onderzoeksbureau, heeft dit resultaat bepaald.

“Super trots zijn wij op onze prestatie! Met een gemiddeld cijfer van 8,9 gegeven tijdens de finaleronde hebben wij de 1e plaats ‘lekkerste haring van Overijssel' behaald. Daar zijn wij echt ontzettend trots op! Een prestatie die wij met ons team hebben geleverd!

 Nationale Haringtest

Meer dan 250 verkooppunten hebben zich eerder dit jaar aangemeld voor de Nationale Haringtest. Belangrijke rol in de beoordeling van deze Nationale Haringtest was weggelegd voor de consument. In de 1e ronde konden consumenten online de haring van hun visspecialist beoordelen. Per provincie plaatsten maximaal 6 winkels of wagens zich voor de 2e ronde. Daarin heeft gecertificeerd onderzoeksbureau Mobiel Centre op locatie een uitgebreid smaakonderzoek afgenomen onder consumenten. 

NIEUWE HARING 2018

Vistaria Schaap gaat voor titel ''lekkerste haring''

De Hollandse Nieuwe zijn er weer! Daar maken wij graag weer een feestje van. Net als vorig jaar, toen onze haring in de top 10 van Nederland stond. In de AD haringtest scoorden we een 9.1.

Het AD heeft besloten om dit jaar geen haringtest meer te doen, maar wij willen natuurlijk graag weer laten zien dat onze haring de lekkerste is. Daarom hebben we besloten om mee te doen aan de Nationale Haringtest.

Kom proeven en oordeel zelf

Het leuke aan deze nieuwe haringtest is dat de klanten zelf bepalen of de haring lekker is. Wie weet nou beter of de haring lekker is dan jij? We hebben jouw stem nodig om de beste van de provincie te worden. Kom vanaf woensdag naar Vistaria Schaap, proef onze heerlijke nieuwe haring en beoordeel ons www.nationaleharingtest.nl. Elke stem telt en kan ons helpen om door te gaan naar de tweede ronde en de beste van heel Nederland te worden. Alvast bedankt!

AD haringtest 2017

Eindcijfer haring 9,1, 10e van NL, 1ste van Overijssel!

AD haringtest 2017. Wat een waanzinnige uitslag, eindcijfer 9,1 en 10e van Nederland. Oordeel AD testteam: "Wauw, weer zo'n klasseharing. Perfect schoongemaakt. Mooie, volle, romige smaak en dat betekent weer genieten pur sang. Een omweg waard.'' Hier gingen we voor en droomde er stiekem van, maar hoe groot is die kans? Iedereen doet zijn best en de keurmeesters zijn heel kieskeurig. Maar daar was dan eindelijk die brief met de uitslag.. en we sprongen een gat in de lucht. Een 9,1, in de top 10, dat is toch wel een kroon op ons werk.

We doen dit niet alleen, maar met elkaar, we zijn een hecht en gezellig team. Ook dankzij jullie onze klanten, zonder jullie zouden we hier ook niet staan. We zijn blij en dankbaar.
Zaterdag was een fantastische dag, het was feest! Vanaf nu elke dag feest met onze hollandse nieuwe in prijs verlaagd.. €2,00 p/st., 3 voor €5,50 en 6 voor €10,00.

Bekijk ons interview met Rtv Oost


Tot snel!

Vistaria Schaap 2e lekkerste kibbeling van Overijssel

Beoordeeld met een 9.37

Tijdens de eerste editie van de landelijke kibbeling cup hebben wij de 2e plaats behaald! Deze uitslag van de wedstrijd is bepaald door het aantal stemmen én het gemiddelde cijfer dat gegeven is door de klanten. 

''Super trots zijn wij op deze presentatie! Dankzij onze klanten die op ons gestemd hebben wij deze geweldige plaats behaald.'' Met een gemiddeld cijfer van 9,37 op basis van 798 online stemmen, hebben wij de 2e plaats ''lekkerste kibbeling van de provincie Overijssel''  behaald.

 

Nationale keuring haring snijden

Beoordeeld met een dikke 10!

Wat zijn we trots! Wij hebben deelgenomen aan het haring snijden bij de branch vereniging VNV en met succes afgesloten.
De vakjury heeft vooral gelet op de aanwezigheid van restanten, de aantrekkelijkheid van het eind resultaat en de gebruikte techniek.
Zo zijn wij beoordeeld met maar liefst een dikke 10.

Vanaf woensdag 15 juni zijn de hollandse nieuwe haringen er weer. De eerste proefvangsten zijn prima verlopen en het is duidelijk: de nieuwe haring is VOL en VET meldt het Nederlands Visbureau.